< Borplastika » O nama

O nama

Poštovani,

Atila Borbaš

Atila Borbaš

tvrtka Bor-plastika d.o.o. osnovana je 1997. godine, u potpuno privatnom vlasništvu. Od male, no perspektivne  tvrtke, razvila se u renomiranu, poznatu i od struke priznatu firmu, koja nudi širok spektar proizvoda od termoplastike.

Zahvaljujući trudu uloženom u neprekidno usavršavanje tehnologije proizvodnje, s ponosom možemo reći da se konkurentnost našeg proizvodnog asortimana može mjeriti, ne samo u lokalnim nego i u regionalnim razmjerima. Naime, tvrtka Bor-plastika d.o.o. ima otvorene podružnice u Srbiji te Bosni i Hercegovini, gdje posluje sa zapaženim uspjehom.

Projektiranje i izrada naših uređaja baziraju se na smjernicama koje nalaže Europska unija, te normama priznatim od strane iste. Uz svaki isporučen uređaj kupac dobiva i Potvrdu kvalitete, a samo atestiranje vrše institucije nadležne za obavljanje te djelatnosti. U cjelokupno poslovanje naše tvrtke implementiran je integrirani sustav upravljanja kvalitetom i okolišem sukladno međunarodnim standardima ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.

Naši djelatnici, svojim znanjem, trudom i predanošću, svakodnevno osiguravaju visoku razinu kvalitete proizvoda i uspješnost samog poslovanja tvrtke. U želji da zahtjevi i potrebe krajnjeg korisnika naših proizvoda u potpunosti budu ispoštovani, trudimo se postojeće znanje i sposobnosti dodatno usavršavati te držati korak s trenutnim svjetskim trendovima.

Daljnjim razvojem tehnologije i uređaja za zaštitu životne sredine, prvenstveno uređaja za pročišćavanje vode i zraka, Bor-plastika ujedinjuje svoje znanje i dugogodišnje iskustvo s priznatim sveučilištima: Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu te Građevinskom fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Takvom fuzijom svi djelatnici Bor-plastike daju svoj doprinos, ne samo kvalitetno sačuvanoj životnoj sredini već i stvaranju visoko kvalitetnih proizvoda.

Svjesni činjenice da je zaštita okoliša, te očuvanje prirode i njezinih resursa, neizostavan segment u kreiranju poslovne strategije svake ekološki osviještene tvrtke, odlučili smo sve proizvodne čimbenike prilagoditi navedenom i dugoročne planove bazirati na istom.

Ovim bih se putem htio zahvaliti svim našim djelatnicima, kao i mnogobrojnim poslovnim partnerima, koji tvrtku Bor-plastika d.o.o. čine upravo ovakvom kakva je danas i potvrđuju njezin status – visoko na ljestvici iznimno zahtjevnog mjerila zvanoga regionalno tržište.

 

Direktor: Atila Borbaš

POLITIKA KVALITETE I OKOLIŠA

- BUDUĆNOST POSTOJI-

Filozofija:

Dugogodišnjim iskustvom smo dostigli prepoznatljivu kvalitetu na tržištu, koja je pridonijela očuvanju i zaštiti okoliša, a time i povećanju životnog standarda. Suvremena tehnologija nam omogućava da zadovoljimo sve specifične potrebe kupaca, pri čemu je zaštita okoliša na prvom mjestu. Kako se nalazimo u neposrednoj blizini Parka prirode „Kopački rit“, dugoročna misija nam je da našu djelatnost prilagodimo politici održivog razvoja cijele regije.

Ciljevi:

  • Neprekidno povećavanje kvalitete i sigurnosti naših proizvoda
  • Razvoj novih tehnologija i proizvoda
  • Proširivanje proizvodnje
  • Povećavanje konkurentnosti na inozemnom tržištu
  • Neprekidan nadzor i smanjenje negativnih utjecaja na okoliš
  • Kontinuirano usklađivanje sa važećim pravilnicima i zakonima
  • Podizanje svijesti pučanstva o brizi za okoliš

Sredstva:

Kako bi se postiglo što veće zadovoljstvo kupaca i što manje opterećenje okoliša, naši djelatnici se kontinuirano obučavaju na seminarima, tečajevima i simpozijima ovisno o domeni struke. Svi djelatnici u proizvodnji su certificirani za zavarivanje prema smjernicama njemačkog udruženja zavarivača.
Svi naši uređaji za pročišćavanje otpadnih voda se projektiraju i izrađuju prema europskim normama, te su atestirani od strane odgovarajuće institucije.
Svaki djelatnik tvrtke je upoznat sa politikom poslovanja, radi u duhu uvedenih normi, te sa svojim pristupom pridonosi neprekidnom poboljšavanju kvalitete i očuvanju okoliša.

<